C/ Doctor Combelles, 67, 25003 Lleida · 973 26 16 18 · aimia@aimia.cat
Navigation Menu

Insígnia Bravo

Posted by on abr. 16, 2015 in Notícies | 0 comments

bravo_herorest_es_v2

Insígnia Bravo de TripAdvisor per Aimia

Gràcies a tots per les vostres opinions i valoracions ¨excel·lents¨ a TripAdvisor!

Ens fan millorar cada dia i treballar cada vegada amb més il·lusió.

Read More

CIGALÓ DE BAILEYS

Posted by on febr. 23, 2015 in Receptes | 0 comments

INGREDIENTS PER A 10 PAX

ESCUMA DE BAILEYS:

300gr de baileys
300gr de llet
200gr de nata
Un café espresso

ELABORACIO:

Barrejar tots els ingredients amb el cafè recent fet. Posar dins d’un sifó i carregar amb 3 cargues de gas.

PESSIC DE XOCOLATA:

200gr. De cobertura negra
100ml. De nata
2 rovells d’ou
2 clares d’ou
50gr. De sucre

Bullir la nata, quan sigui calenta, afegir la cobertura i remenar fins dissoldre la xocolata. Tot seguit, abocar als rovells i continuar remenant.
Muntar un merengue amb les clares i el sucre, i incorporar a la preparació anterior.
Abocar en un motlle i coure 10 min. A 180 ºC

Altres:

Sorra de xocolata :(galeta trencada amb cacau amb pols, carquinyolis…) tot ben trencat i barrejat.
Un cafè recent fet.

MUNTATGE:

Tallar daus de pessic de xocolata i empapar de cafè un minut.
En un got de vidre posar al fons una mica de sorra de cacau, a sobre els daus de pessic i cafè, i per últim la escuma de bailleys.

Read More

MANDARINA A LA DE… 3

Posted by on febr. 23, 2015 in Receptes | 0 comments

INGREDIENTS PER A 10 PAX:

GRANISSAT DE MANDARINA:

500gr pulpa de mandarina
50gr. De vodka
50gr. Almívar
4 fulles de gelatina
Motlle de semiesfera
Ralladura de 2 mandarines

ELABORACIO:

Escalfar una part de la polpa amb l’almívar i el vodka, afegir les fulles de gelatina previament hidratades amb aigua i gel. Un cop desfeta la gelatina incorporar la resta de polpa i la rralladura de la pell de la mandarina. Deixar infusionar 10 min en calent, colar i emmotllar.
Deixar al congelador 12h.

CREMA DE MANDARINA:

500 gr. De polpa de mandarina
2 ous
2 rovells d’ou
170gr. De mantega

Bullir la polpa de mandarina. En un bol, barrejar els ous amb els rovells, afegir a la polpa i acabar de coure al bany maria calent.
Un cop arribat a densitat de crema, afegir la mantega a daus i la gelatina hidratada, barrejar i colar. Guardar en fred.

Altres:

Iogurt grec amb te verd
Pols de neules i ratlladura de mandarina
Gallons frescos de mandarina pelada

MONTATGE DEL PLAT:

A la base del plat posar una cullerada de pols de neula, a sobre el granissat, als costats posar uns punts de crema de mandarina, uns punts de iogurt i te verd. Acabar amb uns gallons pelats de mandarina fresca.

Read More