Posted by on Feb 23, 2015 in Receptes | 0 comments

INGREDIENTS PER A 10 PAX

ESCUMA DE BAILEYS:

300gr de baileys
300gr de llet
200gr de nata
Un café espresso

ELABORACIO:

Barrejar tots els ingredients amb el cafè recent fet. Posar dins d’un sifó i carregar amb 3 cargues de gas.

PESSIC DE XOCOLATA:

200gr. De cobertura negra
100ml. De nata
2 rovells d’ou
2 clares d’ou
50gr. De sucre

Bullir la nata, quan sigui calenta, afegir la cobertura i remenar fins dissoldre la xocolata. Tot seguit, abocar als rovells i continuar remenant.
Muntar un merengue amb les clares i el sucre, i incorporar a la preparació anterior.
Abocar en un motlle i coure 10 min. A 180 ºC

Altres:

Sorra de xocolata :(galeta trencada amb cacau amb pols, carquinyolis…) tot ben trencat i barrejat.
Un cafè recent fet.

MUNTATGE:

Tallar daus de pessic de xocolata i empapar de cafè un minut.
En un got de vidre posar al fons una mica de sorra de cacau, a sobre els daus de pessic i cafè, i per últim la escuma de bailleys.