Posted by on Feb 23, 2015 in Receptes | 0 comments

INGREDIENTS PER A 10 PAX:

GRANISSAT DE MANDARINA:

500gr pulpa de mandarina
50gr. De vodka
50gr. Almívar
4 fulles de gelatina
Motlle de semiesfera
Ralladura de 2 mandarines

ELABORACIO:

Escalfar una part de la polpa amb l’almívar i el vodka, afegir les fulles de gelatina previament hidratades amb aigua i gel. Un cop desfeta la gelatina incorporar la resta de polpa i la rralladura de la pell de la mandarina. Deixar infusionar 10 min en calent, colar i emmotllar.
Deixar al congelador 12h.

CREMA DE MANDARINA:

500 gr. De polpa de mandarina
2 ous
2 rovells d’ou
170gr. De mantega

Bullir la polpa de mandarina. En un bol, barrejar els ous amb els rovells, afegir a la polpa i acabar de coure al bany maria calent.
Un cop arribat a densitat de crema, afegir la mantega a daus i la gelatina hidratada, barrejar i colar. Guardar en fred.

Altres:

Iogurt grec amb te verd
Pols de neules i ratlladura de mandarina
Gallons frescos de mandarina pelada

MONTATGE DEL PLAT:

A la base del plat posar una cullerada de pols de neula, a sobre el granissat, als costats posar uns punts de crema de mandarina, uns punts de iogurt i te verd. Acabar amb uns gallons pelats de mandarina fresca.